Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje za hotel Posh

Za jamstvo rezervacije potrebna je valjana kreditna kartica. Možete odabrati unos podataka kreditne kartice na zaštićenom poslužitelju ili nam ih možete poslati faksom.
Nevažeće kreditne kartice mogu rezultirati otkazivanjem rezervacije.
Istu kreditnu karticu potrebno je predočiti hotelskom osoblju prilikom prijave, zajedno s važećim osobnim dokumentom s fotografijom koji odgovara imenu na kreditnoj kartici.

Fleksibilni uvjeti plaćanja (BAR)
Hotel zadržava pravo predautorizacije kreditne kartice prije dolaska.
Rezervacija će biti plaćena po dolasku gostiju.

Avasna naplata - strogi uvjeti plaćanja  (NON-REF)
Ukupna cijena rezervacije može se naplatiti bilo kada nakon rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije nema povrata novca.
Nevažeće kreditne kartice mogu rezultirati otkazivanjem rezervacije.
Istu kreditnu karticu potrebno je predočiti hotelskom osoblju prilikom prijave, zajedno s važećim osobnim dokumentom s fotografijom koji odgovara imenu na kreditnoj kartici.

Posebni uvjeti: COVID19 U slučaju otkazivanja ili nedolaska 2 dana ili manje prije dolaska zbog ograničenja putovanja COVID-19 (zabrana putovanja i / ili zaključavanje) u zemlji podrijetla ili zemlji odredišta, hotel zadržava unaprijed plaćeni iznos kao predujam koji će gost iskoristiti u roku od 12 mjeseci. U slučaju pozitivnog PCR testa za COVID-19 neposredno prije dolaska, hotel ne može biti odgovoran niti će izvršiti povrat novca. Hotel toplo preporučuje kupnju putnog osiguranja kako biste se zaštitili od takvog ishoda. Svi vremenski rokovi su u skladu  s datumom dolaska.

Sva plaćanja vršit će se u hrvatskoj valuti. Iznos koji se naplaćuje na račun Vaše kreditne kartice dobiva se pretvaranjem cijene u eurima u  kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom naplate kreditne kartice, isti iznos pretvara se u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Pri  konverziji postoji mogućnost male razlike u odnosu na izvornu cijenu navedenu na našoj web stranici.

HOTEL Posh  koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.